top of page
Poederlakken
 

Doormiddel van een spuitpistool voorzien van een elektrode wordt het poeder aangebracht op het statisch geladen artikel. Nadien wordt deze in de over uitgehard gedurende een 10tal minuten.

 

Doordat we vooral poedercoaten van artikelen die extra aandacht nodig hebben, beschikken we over de expertise van het lakken van de volgende zaken:

 

  • Aluminium / Stalen frames

  • Velgen

  • Motor onderdelen

  • Specials (poortjes, radiatoren,...)

 

Wij kunnen voor u elke gewenste RAL kleur aanbrengen, die veelal standaard in ons magazijn aanwezig zijn. Wanneer dit niet het geval blijkt, hebben we zeker een RAL kleur dat dicht bij uw wens ligt. Naast de Ral-waaier kan men ook een keuze maken in de zogenaamde specials.

Kleurstalen kunnen bekeken worden in onze showroom.

Natlak

 

Voor carbon frames of artikelen die niet hittebestendig zijn hebben we de mogelijkheid om natlak toe te passen. Deze techniek bestaat uit het aanbrengen van lak met een spuitpistool op perslucht.

 

Doordat we zowel kunnen poederlakken als natlakken kunnen we deze beide combineren. Zo kunnen we de grondkleur poederlakken, de decals natlakken en de vernislaag poederlakken. Zo geniet uw kader van de eigenschappen van poederlak, namelijk zeer stug lakwerk.

 

Wij maken geen stickers die we op het frame kleven, wel spuitmallen waardoor we uw gewenst design of logo op het frame lakken.

Carbon Reparatie

 

We kunnen alle carbon onderdelen herstellen van een kleine barst in een velg tot een compleet gebroken framebuis.

 

We zien erop toe dat de stijfheid en eigenschappen van het artikel behouden blijven. 

 

Voor de afwerking van de breuk kan u ook bij ons terecht om deze opnieuw te laten spuiten in de originele kleuren, zo is er niets meer te zien van de reparatie.

 

 

bottom of page